MicroProf matematika tesztverseny Matematika tesztverseny
Felhasználónév:
Jelszó:
  Mintafeladatsor  Jelentkezés  Tanároknak  Előadások  

A http://www.MicroProf.hu a MicroProf BT. honlapja.

Erdős GáborErdős Gábor tanár úr a honlap a szakmai felelőse. Évek óta ő állítja össze a Kenguru matematika verseny feladatait, így megfelelő rutinnal rendelkezik tesztfeladatok összeállításában.

A különböző matematika versenyekre is sikeresen készít fel diákokat. Rendszeresen vannak a Zrínyi Ilona matematikai tesztversenyen, a Gordiusz versenyen és a Kenguru nemzetközi matematika versenyen országos helyezett diákjai. A tesztfeladatok specialistája, de egyéb versenyeken is sikeresen szerepelnek diákjai.

A matematikai tehetséggondozás egyik elismert szakértője. Ezt bizonyítják a különböző szakmai továbbképzéseken előadóként való részvétele, az Ericsson díj, a Graphisoft díj, s diákjainak eredményei is.

Erdősné Dr. Németh ÁgnesA honlap tervét, designját, korrekt működését Erdősné Dr. Németh Ágnes biztosítja. Bármely problémával, ötlettel forduljon hozzá. Weblapkészítéssel is fordulhat hozzá.

Kiadja: Microprof BT.

Matematikafeladatok: Erdős Gábor

Web: Erdősné dr. Németh Ágnes

Kiadó és szerkesztőség: 8800 Nagykanizsa, Förhénc utca 1/b.
Tel.: (93) 313-212
Bankszámlaszám:K & H Bank 10400717-07101858-00000000
E-mail: info@microprof.hu
Adatkezelési azonosító: 01592-0001, az adatkezelést a Microprof Bt. végzi.

©Minden jog fenntartva!

A www.microprof.hu -n található matektesztek kizárólagos tulajdonosa a MicroProf Bt. A honlap bármely részének másolása, szöveg, feladat illetve kép átvétele csak és kizárólag a tulajdonos engedélyével lehetséges.

  MicroProf matematika tesztverseny Telefon:
93-313-212
30-4745107
Írj nekem levelet!
info@microprof.hu
© MicroProf
magunkról
Adatvédelem