MicroProf    
  MicroProf BT.
Nagykanizsa, Förhénc utca 1/b.
Tel: 30-4745107, 93-313212
   
  info:info@microprof.hu    
       
  Linkcsere partner:


Felvidéki matematikai versenyek feladatai, oktatóprogramok :
www.matek.ide.sk
 
       
  Fiatal és lelkes csapatunk tagjai jelen vannak az internetes világ különböző területein, tapasztalataink kiterjednek az egyszerű, statikus weblapok készítésétől, a legkülönbözőbb grafikai munkákon át komplett programok megírásáig, teljes website-ok készítéséig.
Nagy gondot fordítunk munkánk minőségére, igyekszünk naprakészek lenni és folyamatosan fejlődni.
Minden hozzánk fordulót ingyenes tanácsadással segítünk.
Konkrét tervekkel érkező partnereinkkel előzetesen egyeztetjük a munka minden részletét, de lehetőség van arra is, hogy teljes egészében ránk bízzák elképzeléseik megvalósítását.
Weblapok készítése: Vállaljuk weblapok készítését, amibe beletartozik a teljes grafikai anyag elkészítése és annak html oldalakba való beágyazása.
Grafika: teljes web-design-t vállalunk, amely nemcsak honlaptervek, de reklámcsíkok elkészítését is magában foglalja, 3D-s, Flash és hagyományos mozgó képes megoldásokkal.
Programok írása: Kreatív ötletekkel dinamikussá tesszük internetes oldalait, különböző programokat illesztünk be, hogy még jobban megfeleljen a készülő honlap a felhasználóknak. Ehhez JavaScript, PHP, Java nyelveket és MYSQL adatbázist használunk.
Komplett online rendszerek kialakítása: Cégünk vállalja teljes online rendszerek kidolgozását, akkor is ha Önnek csak néhány elképzelése van arról, hogy mit szeretne. Megtervezzük rendszerét, kidolgozzuk és grafikai megoldásokkal egyedivé alakítjuk, mindenkor szem előtt tartva az Ön igényeit, üzletpolitikáját a legmodernebb internet marketing módszereket alkalmazva.
Már meglévő honlapok karbantartása, frissítése: Működő honlapjának karbantartását, frissítését vállaljuk, azt igény szerint kiegészítjük és fejlesztjük, az Ön érdekeit maximálisan figyelembe véve.
Adminisztrációs felületek: Működő honlapjának adatait zárt, adminisztrációs felületen Ön is elvégezheti.